• 2 percentá
          • 2 percentá

          • Vážení  rodičia a priatelia trakovickej školy a škôlky,

            obraciame sa na Vás s prosbou na darovanie 2% dane z príjmu na účet Rodičovského združenia pri základnej škole s materskou školou v Trakoviciach (RZ). Takto získané peňažné prostriedky sú použité na podporu výchovno – vzdelávacieho procesu našich detí.

            Postup na poukázanie 2% dane z príjmu:

            • Vyplňte tlačivo „Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby“. Uveďte sumu zodpovedajúcu 2% z Vašej zaplatenej dane z tlačiva „Potvrdenie o zaplatení dane“ (vystaví zamestnávateľ).
            • Bolo zvykom, že obidve tlačivá (Vyhlásenie a Potvrdenie) deti priniesli do školy alebo škôlky, ktoré zabezpečili ich hromadný zber a následne ich RZ zaslalo na daňový úrad.
            • Ak sa rozhodnete darovať našim deťom tieto prostriedky aj tento rok, vzhľadom na súčasnú situáciu Vás prosíme, aby ste príslušné tlačivá doručili (osobne alebo poštou) na daňový úrad podľa Vášho bydliska do 30.4.2020.

            Rodičovská rada ďakuje všetkým, ktorí rodičovskému združeniu po minulé roky poukázali 2% dane z príjmu a rozhodli sa tak urobiť aj teraz a želá veľa zdravia, trpezlivosti a dôvodov na radosť.

            Adresy daňových úradov (príslušné miestu bydliska)

            Daňový úrad Trnava – kontaktné miesto Hlohovec

            Podzámska 39

            920 01 Hlohovec

             

            Daňový úrad Trnava

            Hlboká 8/1

            917 65 Trnava